Over GlobeTech

Professionele verpakkingsoplossingen leveren een bijdrage aan een beter milieu door een langere houdbaarheid van producten, het gebruik van minder conserveringsmiddelen en de reductie van grondstofverspilling. Wij geloven dat de seal-technologie en het hergebruik van machines een antwoord is op deze uitdaging. Onze kernactiviteiten zijn het ontwikkelen en bouwen van machines voor het sealen van emmers en bekers voor de food en non-food industrie.

Internationaal zijn wij een producent van hoogwaardige verpakkingsmachines en productielijnen voor het afvullen en sealen van emmers, inclusief ontstapelen en dekselen. De machines zijn eenvoudig te bedienen en over de hele wereld inzetbaar. De gebruiker heeft het gemak dat de productie van vervangingsonderdelen en aanpassingen aan machines door onze engineers in de werkplaats zijn uitgevoerd.

Sealmachines voor de verhuur zijn beschikbaar. Gebruikte machines krijgen een nieuwe eigenaar. Ook dragen we bij aan een betrouwbare en flexibele productie voor onze klanten, door het leveren van hoogwaardige sealfolies uit voorraad.

- Gijsbert-Jan van der Laan

GlobeTech levert hoogwaardige verpakkingsoplossingen voor sealen en handling van emmers.

Neem contact op

GlobeTech levert hoogwaardige verpakkingsoplossingen

Bekijk alle machines
Scroll naar boven